Hány fővel lehet időpontot foglalni?

A játék szempontjából 10+ fő az ideális, de ennél kisebb létszámú csapatok jelentkezését is várjuk.

Mi a minimum korhatár?

A játékot csak 14. életévüket betöltött résztvevők játszhatják.

Mennyivel hamarabb foglaljak időpontot?

Nyáron a hétvégék általában már előre be vannak táblázva, ezért próbálj meg mihamarabb foglalni, hogy ti is és mi is tudjunk tervezni. De ha az utolsó pillanatban derül ki, hogy jönnétek egy hívást akkor is megér, megpróbálunk keresni időpontot. 20 fő feletti rendezvény esetén mindenképp minimum 2-3 héttel az időpont előtt egyeztetni szükséges.

Fájdalmas-e ha eltalálnak?

A festékgolyó találata általában kis fájdalommal jár. Ez hozzájárul ahhoz, hogy a játék izgalmas legyen, és legyen tétje egy-egy hibának. De nem kell aggódni, sérülést nem tud okozni, a fájdalom nem tart sokáig, legfeljebb egy kis folt marad a bőrödön, amivel még pár napig dicsekedhetsz a haveroknak. Hölgyeknek extra mellvédőt adunk a felszerelésükhöz extra védelemként.

Milyen ruhában játsszak? Kimosható-e a festék?

A festék csapvízzel kiöblíthető, nem hagy nyomot. Kényelmes sportcipőd legyen, melyben magabiztosan mozogsz erdős terepen is. Mi teljes testet takaró overált adunk a méretedben. (M-XXXL) Ez alá kényelmes öltözéket vegyél. Ha túl vastagon aláöltözöl, nem lesz kényelmes a mozgás, és nagyon meleged lesz.

Milyen egyéb felszereléssel készüljek?

Szemüvegesként számolj azzal, hogy a maszk alá nem biztos, hogy befér a szemüveg is, ha használsz kontaktlencsét, érdemes azzal készülnöd. A játék kimerítő, gondoskodj folyadék utánpótlásról. A pályán csapvízzel tudunk szolgálni. Nem ritka, hogy a játékos ujjait, kézfejét találja el az ellenfél játékos, ezért érdemes lehet kesztyűt hozni magaddal, mert azt mi nem biztosítunk.